A Natúrpark Közhasznú Társaság és jogutódja a Natúrpark Térségfejlesztési Közhasznú Nonprofit Kft. több mint egy évtizede végzi tevékenységét a magyar-osztrák-szlovén hármashatár térségében. A szervezet székhelye Őriszentpéte, a munkaszervezet 2012 végétől Alsószölnökön a Natúrpark Akadémia épületében működik. A Natúrpark Nonprofit Kft. három főállású munkatárssal és megbízott szakértők segítségével látja el feladatait.

Fő tevékenységeink:

Pályázatok előkészítése, írása bonyolítása

Megalakulásunk óta végzett fő tevékenységünk, amely kapcsán több mint 100 nyertes pályázat megvalósításában működtünk közre. Elsősorban a határmenti együttműködési programok, a vidékfejlesztési programok, TÁMOP és GOP programok területén szereztünk tapasztalatokat. Partnereink között megtalálhatóak önkormányzatok, civil szervezetek és vállalkozások.

Rendezvények szervezése

A Natúrpark Akadémia megépülését követően elsősorban szakmai fórumok és képzések, valamint céges tréningek komplex szervezését és lebonyolítását vállaljuk

Agrárszaktanácsadás

A Natúrpark Akadémia Területi Agrár Szaktanácsadási Központként is működik. Szakértői hálózatunk segítségével nyújtunk tanácsadást a térség gazdákodói számára a mezőgazdaság és a vidékfejlesztés területén.

Elérhetőségek:

naturparkkht@nextramail.hu

Tel: 0036 94 324110