A Natúrpark Vendégház az Őrségi Nemzeti Park területén található Alsószölnökön, a magyar-szlovén-osztrák hármashatár közvetlen közelében. A vendégház a térség építészeti hagyományaihoz illeszkedő stílusban épült, tetőterében 2015-ben került kialakításra 5 kétágyas és 2 háromágyas szoba. A vendégeink igényei szerint biztosítjuk az étkezést, a teraszt, a konferencia- és a tárgyalóterem használatát.

A Natúrpark Vendégházat elsősorban 8-16 fős családi, baráti társaságoknak, vagy céges csoportoknak ajánljuk, akik aktívan szeretnének megismerkedni a környék gyönyörű természeti értékeivel, érdeklődnek magyar, a szlovén és az osztrák kultúra és gasztronómia iránt.

Igény szerint programszervezésben közreműködünk, kérjen ajánlatot.

A Natúrpark Vendégház vagy teljes épületként, vagy szobánként bérelhető.Az épületben 5 db kétágyas és 2 db háromágyas szoba helyezkedik el. A 16 férőhely pótágyazással 19 fő elhelyezésére bővíthető. Valamennyi szoba zuhanyzóval, wc-vel rendelkezik. Vendégeink számára biztosított az ingyenes parkolás, törölköző, hajszárító és wi-fi használata. Szobák és a kiszolgáló helyiségek nem dohányzók!

 

 
Árlista (érvényes 2015.06.01-2015.12.31)
Kétágyas szoba: 12.000 Ft/ éjszaka/szoba  
Háromágyas szoba: 18.000 Ft/éjszaka/szoba  
Pótágyak: 5000 Ft/fő/éjszaka  
     
Idegenforgalmi adót nem számítunk fel!!!

 

3 év alatti gyermekek számára ingyenes, amennyiben a szülővel egy ágyban történik az elhelyezés. 12 év alatti gyermekek számára 5000 Ft/fő/ éjszaka. A teljes vendégház bérlése esetén az egyik kétágyas szobát ingyen adjuk. Kérje ajánlatunkat!

Az árak az ÁFA-t tartalmazzák.

Bejelentkezés: az érkezés napján 14:00 órától (17:00 óra utáni érkezéskor telefonos értesítést kérünk!). Kijelentkezés: a távozás napján 10:00 óráig. Lemondás: érkezés előtt 72 órával a szállás díjmentesen lemondható, 72 órán belüli lemondás esetén a szállás árának 75%-át számoljuk fel!

 

Natúrpark Vendégház Ajánlatkérő